Equip directiu

VANESSA COSTA

Directora Creativa e Investigadora de Tendències e Innovació Social.

Recerca i Metodologia Creativa de la Participació Ciutadana.

FERNANDA GOMES

Artista, Investigadora d’Art i Tecnologia, Productora Cultural i Professora Universitària.

Recerca i Metodologia de la Residència Artística.

ANDREA SABATÉ

Investigadora i Dissenyadora de l’Experiència d’Usuari.

Recerca i Disseny de l’Experiència d’Usuari offline i online.

La creativitat ens va unir…

La nostra història

Vanessa Costa i Fernanda Gomes es coneixen des de fa 20 anys quan treballaven com creatives a la àrea de publicitat a Belo Horizonte. Després Fernanda ha estat treballant en processos creatius, artístics i interactius, actuant com a professora en institucions públiques i privades i en un continu procés d’investigació en la àrea d’Arts, Comunicació i Cultura en el seu màster, la seva doctorat i ara en el seu postdoctorat. Vanessa ha treballat com a creativa en grans agències de publicitat de BH, Sao Paulo, Rio de Janeiro i Barcelona; i actualment treballa com a investigadora de tendències de comportament i innovació social a Barcelona i al Brasil. La seva tesina en el Màster de Sociologia té com a tema: “Terrats d’Edificis Privats a Barcelona: un espai per a la cultura, la creativitat i la innovació social”.

Fernanda i Andrea Sabaté es van conèixer el 2002, en el Màster de Creació i Disseny en Sistemes Interactius, MECAD / Esdi, a Barcelona, ​​on van crear una instal·lació interactiva com a treball final de màster (seleccionada per l’European Media Art Festival). Des de llavors, Andrea ha treballat en diversos camps de l’àmbit web: comunicació online, desenvolupament, disseny, animació,… amb i per a professionals relacionats amb la creativitat i disseny. Des del 2015 es dedica a la Investigació i Disseny de l’Experiència d’Usuari, en una consultora tecnològica, treballant per a grans comptes.

Andrea i Vanessa es coneixen des del 2004, i comparteixen inquietuds professionals. Dedicades a sectors que es complementen, sempre han estat connectades buscant una forma de col·laborar i crear un projecte en conjunt.

Des de maig del 2016, les tres professionals estan fent crèixer Coterrats.

Col·laboren amb nosaltres

Coterrats i Repte Canòdrom Barcelona

Coterrats és un projecte guanyador de la convocatòria Repte Canòdrom Barcelona 2016-2017 promocionada per:

Participen

Programació de la web